Dräger alkolukot ja testerit

Asennamme ja huollamme varmatoimiset Dräger alkolukot ja testerit ajoneuvoihin.

Dräger 7500 alkolukko

Dräger 7500 on luotettava ja tarkka alkolukko, joka on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön ja se mittaa luotettavasti alkoholipitoisuuden hengityksestä. Dräger 7500 tarjoaa nopean ja tarkan tuloksen vain muutamassa sekunnissa. Sen helppokäyttöinen muotoilu tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon monenlaisiin käyttötarkoituksiin, kuten yritysajojen seurantaan ja viranomaisten valvontaan.

Laite on suunniteltu kestäväksi ja luotettavaksi, joten voit luottaa siihen päivittäisessä käytössäsi. Tuote on helppo asentaa ja ylläpitää, mikä tekee siitä vaivattoman lisän mihin tahansa ajoneuvoon tai työympäristöön.

Dräger 4000 alkotesteri

Dräger 4000 on kompakti ja luotettava alkotesteri, joka tarjoaa nopean ja tarkan alkoholipitoisuuden mittauksen hengityksestä. Tämä laite on suunniteltu erityisesti yksilöille, jotka haluavat varmistaa oman ja muiden turvallisuuden ennen ajamista tai muuta toimintaa, joka vaatii selkeää päätöskykyä.

Dräger 4000 alkotesteri on helppokäyttöinen ja luotettava ratkaisu, joka antaa tarkan tuloksen vain muutamassa sekunnissa. Sen kompakti muotoilu tekee siitä kätevän kuljettaa mukana missä tahansa, olipa kyseessä sitten oma auto, työpaikka tai vapaa-ajan aktiviteetit.

Varaa aika jo tänään

Soita meille 010 567 4570 tai täytä yhteydenottolomake ja varaa aika autollesi!