Ilmastointihuolto

Olemme ilomielin palveluksessasi ilmastointilaitteesi huoltamiseksi.

Ilmastointihuolto pitää autosi sisäilman kunnossa

Ilmastointi on nykyään tärkeä osa ajomukavuutta ja varmistaa miellyttävän ja terveellisen ympäristön autossa. Onkin epämiellyttävää huomata, että ilmastointi ei jäähdytä tai suodata tehokkaasti. Huonosti hoidettu järjestelmä voi jopa aiheuttaa epämiellyttävää tunnelmaa auton sisätiloissa. Ratkaisuna tähän on vuosittainen ilmastointihuolto.

Säännöllisen ilmastointihuollon edut

Nauti jatkuvasti miellyttävästä lämpötilasta

Suodattaa ilmasta monet haitalliset epäpuhtaudet

Vältä epämiellyttävät ulkoilman hajut

Hyvä tietää

Mitä tarkistetaan ilmastointihuollossa?

Kuten varmasti tiedät, ilmastointijärjestelmä toimii kiertämällä jäähdytysainetta. Jäähdytysaineen lisääminen on yksi tärkeimmistä tehtävistä ilmastointihuollossa, sillä järjestelmä menettää keskimäärin jopa 8 % jäähdytysainetta vuosittain. Tämä ei ole tehtävä, jota voi suorittaa kotona.

Kun olemme lisänneet jäähdytysainetta, on tärkeää tarkistaa, että kaikki on kunnossa. Jos et käytä ilmastointia säännöllisesti, erityisesti viileämmällä säällä, järjestelmän tiivisteet voivat kuivua ja alkaa vuotaa. Mutta älä huoli! Kokenut tiimimme käyttää ammattilaitteita ja asiantuntemustaan tarkistaakseen järjestelmäsi mahdollisten vuotojen varalta ja varmistaakseen, että jäähdytysaineen paine on juuri oikea. Jos havaitsemme mitään ongelmia, meillä on täydet valtuudet suorittaa ilmastointikorjauksia, tietysti pyydämme aina hyväksyntäsi ensin. Tavoitteenamme on pitää hengitysilma raikkaana, joten voit luottaa meihin huolehtimaan autosi ilmastointijärjestelmästä.

Jäähdyttävä ilmastointihuoltomme

Autosi voi saada huoltoa milloin tahansa vuoden aikana – ja todennäköisesti sen pitäisikin. Korjaamomme tarjoaa pätevää ja nopeaa vianetsintää ympäri vuoden käyttäen uusimpia Bosch-testilaitteita. Taitavat mekaanikkomme eivät ainoastaan hyödynnä omaa laajaa osaamistaan, vaan myös työskentelevät kaikkien Boschin laadukkaiden tuotteiden ja mallikohtaisten huoltotietojen parissa. Tällä tavoin kaikki turvallisuuteen liittyvät osat tarkastetaan asianmukaisesti ja kaikki nesteet (jarruneste, öljy ja jäähdytysneste) sekä suodattimet vaihdetaan ammattitaitoisesti.

Raitisilmasuodattimen vaihto ilmastointihuollossamme

Raitisiilmasuodattimella on tärkeä rooli pitää auton sisäilma puhtaana ja haitallisista hiukkasista vapaana. Kuitenkin ajan myötä tämä suodatin voi tukkeutua ja menettää tehokkuuttaan. Siksi suositellaan suodattimen vaihtamista myös ilmastointihuollon yhteydessä. Tämä on hyödyllistä kaikille auton omistajille, mutta erityisen tärkeää se on niille, jotka kärsivät heinänuhasta tai allergioista. Se on vieläkin tärkeämpää, jos kuljetat usein lapsia, joilla on näitä terveysongelmia.

Ole rohkeasti yhteydessä meihin varhain keväällä, ennen kuin sää lämpenee ja siitepölymäärät nousevat. Näin voimme tarkastaa ja huoltaa ilmastointijärjestelmäsi, varmistaen sen olevan huippukunnossa tulevaa kautta varten. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jotta voimme auttaa sinua hengittämään helposti ja ylläpitämään hengitysilman raikkaana autossasi.

Varaa ilmastointihuolto nyt

Voit varata ilmastointihuollon meiltä tänään muutamalla yksinkertaisella klikkauksella. Tarjoamme sinulle valmistajan suositusten mukaisen huoltotyön, joka vastaa autosi ikää ja ajomäärää.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella asiasta ennen varaamista, voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia.

Asiantuntijavinkkimme

”Käytä ilmastointijärjestelmääsi ympäri vuoden, jopa kylmemmällä säällä, vähintään 10 minuutin ajan kuukaudessa. Tämä auttaa voitelemaan tiivisteet, estämään vuotoja ja välttämään kosteuden tai bakteerien aiheuttamia epämiellyttäviä hajuja suodattimessa. Nauti mukavasta ja raikkaalta tuoksuvasta matkustamosta käyttämällä ilmastointia säännöllisesti.”