Palvelut

Suodata palvelun mukaan
Auton huolto ja korjaus Sähköjärjestelmän huolto Moottorihuolto Tarkastukset

Tarkastukset

Talvihuolto

Ennen talven tuloa talvihuoltomme varmistaa, että voit turvallisesti liikkua kauden jään ja lumen olosuhteissa. Taitavat mekaanikkomme tarkastavat perusteellisesti olennaiset osat ja valmistavat autosi talven ankariin haasteisiin.

Kevättarkistus

Suosittelemme tarkistamaan ajoneuvosi perusteellisesti vuodenaikojen vaihtuessa.

Autosi vikamuistinluku

Meiltä saat tietokonepohjaisen auton diagnoositarkistuksen, joka antaa sinulle todellisen kuvan siitä, miten ajoneuvosi toimii.

Jarrujen korjaus ja huolto

Jarrujen korjaus ja huolto kanssamme takaa turvallisuuden.

Autosi ammattimainen tarkastus

Jos haluat olla varma ajoturvallisuudesta, teemme autolle perinpohjaisen tarkastuksen. Se on nopea, perinpohjainen ja kohtuuhintainen.

Ammattimainen palvelu sähkö- ja hybridiautoille

Bosch on ollut mukana alusta asti kehittämässä uusia komponentteja hybridija sähköajoneuvoille. Bosch toimittaa nykyään laitteita useimmille hybridiajoneuvovalmistajille alkuperäisten varaosien valmistajana. Siksi Bosch Car Service -palvelun osana toimivat taitavat mekaanikkomme työpajallamme ovat täysin kokeneita näiden ajoneuvojen korjaamisessa ja ylläpidossa.

Ilmastointihuolto

Olemme ilomielin palveluksessasi ilmastointijärjestelmäsi huoltamiseksi. Hyödy säännöllisestä ilmastoinnin huollosta:

Ammattimainen kuntotarkastus

Jos haluat varmistaa, että autosi on aina turvallisessa kunnossa, tarkastamme sen huolellisesti terveystarkastuksessa – nopeasti, perusteellisesti ja kohtuulliseen hintaan.